Zöld Mozi

A természet szeretete volt a fő témánk a negyedik Zöld Mozi alkalmával. 2022. június 28-án megtartottuk negyedik Zöld Mozi eseményünket az Apollo moziban. Ez alkalommal a híres The Durrells című sorozat első részét néztük meg.

A vetítés után Lenner Ádámmal, a Tiszatáj Közalapítvány menedzserével és Váradi Zoltánnal, a Természettár vezetőjével zajlott le a pódiumbeszélgetésünk, amit Váradi Ferenc koordinált.

A beszélgetés során szó volt a természetbúvárságról, illetve arról, hogy gyerekkorban hogyan is jelenhet meg a természet iránti szeretetünk. Megtudtuk, hogy nektek mik voltak gyermekkorotokban a legmeghatározóbb könyvek, amelyek erősítették a természet iránti szereteteteket. A résztvevők számára egy olajgyűjtő tölcsért is adtunk, hogy együtt tehessünk Debrecen környezetének tisztaságáért.

Ha szeretnétek ti is egyet, akkor játszatok velünk a weboldalunkon! https://futureofdebrecen.hu/alappillerekrol/sutoolaj/

Az esemény remek hangulatban telt, reméljük, hogy hamarosan újra találkozzunk! Addig is figyeljétek a Facebook oldalunkat, ahol mindig közzétesszük az aktuális eseményeinket! ..

2022. 06. 28.

Még több fénykép a Természettár Facebook oldalán. Elérhető közvetlen a Facebookon, vagy a www.termeszettar.hu lap fő oldaláról.

 

 

gyujtes Vissza a kezdőlapra      gyujtes Vissza a PROGRAMOK/ LÁTOGATÓINK 2022. menübe